Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans

Bankacılık ve Finans programının amacı, öğrencilere bankacılık ve finans yönetiminin temel teorileri ve prensipleri hakkında sağlam bir anlayış geliştirmeleri için eğitim vermek,
öğrencilere bankacılık ve finansın temel analitik araçlarını sağlamak, öğrencilere bankacılık ve finans yönetimi için gerekli olan modern bilgisayar becerilerini sağlamak, öğrencilere yönetim becerileri kazandırmak ve bankacılık ve finans sektöründeki rekabetçi yerel ve küresel pozisyonlar için iyi hazırlanmış ve avantajlı olmalarını sağlamaktır.

İyi eğitimli, yeterli bilgi ve beceriye sahip mezunlarımız, yurtiçi ve yurtdışı üniversitelerde yükseköğrenimlerini sürdürebilecekleri gibi bankacılık sektöründe, sigorta kuruluşlarında, finans piyasalarında ve kamu kuruluşlarında da çalışma imkânına sahiptirler.

Assoc. Prof. Dr. Hatice İMAMOĞLU[email protected]
Asst. Prof. Dr. Shahrzad SAFAEIMANESH[email protected]