Kıbrıs İlim Üniversitesi Oryantasyon Günleri başladı

Öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari çalışanların katılımıyla  3 Ekim’e kadar devam edecek olan Oryantasyon Günleri bugün başladı.
Her akademik dönemin başında olduğu gibi bu yıl da yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen etkinlikler oryantasyon günleri kapsamında bugün başladı.

Dört gün sürecek programın ilk günü, okul bahçesinde çeşitli stantlar kuruldu. Öğrencilerin Kıbrıs’ı yakından tanımaları için Girne şehir turu düzenlendi. Saat 19.00’da gerçekleşecek sinema gecesi için okul bahçesi hazırlandı.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam eden etkinlikler 26 Eylül Perşembe Lefkoşa şehir turu, 27 Eylül Cuma Mağusa şehir turu ile devam edecek. Öğrencilerin Kıbrıs’ı yakından tanımaları ve okula adaptasyonları için düzenlenen etkinlikler 3 Ekim’de gerçekleşecek WELCOME PARTY ile son bulacak . Etkinlik programlarına sosyal medya hesaplarımızdan erişebilirsiniz.