EK TERCİH DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Milyonlarca adayın tercih yaptığı 2024 üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ve kayıt işlemlerinin ardından gözler ek kontenjanlara çevrildi. Son yıllarda oldukça talep gören Fizyoterapi ’den Gastronomiye, Turist rehberliğinden Hemşireliğe birçok bölüme kontenjanlardan yararlanarak kayıt yapabilir fırsatı değerlendirebilirsiniz.

İlk üç tercihte %75 burs imkânı sunan Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin ek kontenjanları olan programlar şöyle; Bilgisayar Mühendisliği, Fizyoterapi, Gastronomi, Hemşirelik, Hukuk, İç Mimarlık, İlk ve Acil Yardım, Optisyenlik, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sivil Havacılık, Turist Rehberliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği

Herhangi bir programa yerleşemeyen ya da istediği programa yerleşemeyen adaylar için oluşan bu fırsatı burs imkânları ile birlikte değerlendirmek için bize ulaşabilirsiniz.